Om Superliving

Siden 2009 har Superliving givet et personligt præg til boligindretning til fornuftige priser. Vi tilbyder en række dristige interiørprodukter i en unik kombination af skandinavisk stil og levende farver og organiske former.

Bag Superliving står den dynamiske duo og ægteparret Anette Stabel og Jesper Binger. Begge har en solid baggrund i modeverdenen og elsker at skabe selvsikkert dansk design. Fra lamper til service, vil du se vores signaturstil: farverig, entusiastisk og bygger på den skandinaviske designtradition. Anette er den kreative designer, og Jesper står for produktudviklingen.

Superliving er resultatet af et ønske om at levere kvalitetsinteriørartikler, der er overkommelige og har noget at sige. Drivkraften er vores passion for personlig stil, der ikke er afhængig af hurtige trends. Superliving er designet til at gøre dig glad og inspirere til kreativ boligindretning.

Vi stræber efter at tilbyde spændende design, der giver dig mulighed for at implementere statement pieces eller tilføje en kendt dansk hygge-atmosfære til dit hjem eller kontor. Gode ​​designprodukter lader dig udtrykke din personlighed autentisk og kan bruges på din egen måde til at skabe en historie og understøtte dit velvære. Det er vores opskrift på en super måde at leve på.